Ecologische en orthopedische hoofdkussens van Mudis®

Grootste assortiment ecologische hoofdkussens: Dat wordt natuurlijk slapen en relaxen.     

Hoofdkussens voor volwassenen en kinderen
Ieder mens heeft een andere lichaamsvorm, slaaphouding en meer of minder vochtverlies tijdens de nacht en wil daarom het liefst de voor hem/haar beste kussenvulling. Stel daarom jouw “droomkussen” zelf samen uit de vele biologische kussenvullingen en afmetingen. Met een Mudis® hoofdkussen wordt slapen weer natuurlijk waardoor ook automatisch jouw gezondheid en levenskwaliteit verbeterd.

Tip: Door eenvoudig met het hoofd heen en weer te bewegen vormt een Mudis® natuurkussen zich weer en worden rug- en nekwervels ondersteund.  Ongeacht of je "breed" of "smal" bent krijgen ze een orthopedisch verantwoorde stand en ontspannen de spieren zich. Dit in tegenstelling tot een synthetisch kussen of een hoofdkussen met een vastere vorm.  

Mudis® lees- en steunkussens
Ook voor relaxen en/of lezen is een ideale lichaamshouding en ondersteuning van hoofd en nekholte van belang. Daarom bieden wij ook Mudis® relax- en leeskussens met dezelfde biologische kussenvullingen als de hoofdkussens.

Natuurlijk zijn alle Mudis® hoofdkussens ambachtelijk geproduceerd en voorzien van een biologische kussenvulling. Zo zorgen we voor natuurlijk slaap- en relaxcomfort!

banner hoofdkussens, puurslapen.nl

De voordelen van een Mudis® hoofdkussen zijn o.a.:

• Diepe herstellende slaap zonder te zweten door de luchtige natuurvullingen.
• Hoofd-, schouder- en nekklachten verminderen en worden voorkomen door het massage effect en de goede ondersteuning in elke lighouding.

De groene ristsluiting van de Mudis® kussenhoes staat voor: 

• Vrij van schadelijke stoffen en kinderarbeid, Fairtrade, biologisch en ecologisch gecertificeerd , ambachtelijk geproduceerd en volledig recyclebaar.
• Alle kussenvullingen zijn stofvrij gemaakt, geschoond en met hitte (behalve scheerwol, i.v.m. de lanoline) behandeld.
• Mudis® producten zijn allergievriendelijk omdat alle gebruikte materialen vrij zijn van chemicaliën (G.O.T.S. gecertificeerd) en afkomstig van biologische oorsprong.
• Kwaliteit: Daarom garandeert Mudis® altijd bij geconstateerde materiaal of productiefouten een vervangend product.

Wilt je weten hoe je het juiste kussen kiest? Zie: Kies het juiste hoofdkussen

Voor meer informatie over het ambachtelijke atelier van Mudis®. Zie: Mudis®

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x