Moeder & kind producten van Mudis®, voor “aankomende moeders” en natuurlijk ook voor baby's.

Een goede nachtrust is belangrijk tijdens de zwangerschap voor jou en je kindje.

Door je zwangerschap wordt slapen steeds lastiger, je buik ligt in de weg, je kindje is net wakker als jij probeert te slapen of je hebt andere kwaaltjes die helaas bij "zwanger zijn" horen. Met een ecologisch zwangerschapskussen van Mudis® kun je toch ontspannen slapen en krijg je de juiste steun daar waar nodig.

De veelzijdige zijslaapkussens zijn niet alleen geschikt voor steun tijdens je zwangerschap maar tevens ook als voedingskussen geschikt. Ze zorgen voor de juiste ontspannen houding tijdens het voeden en ook voor een optimaal ligcomfort voor je kindje.

Goede nachtrust en op natuurlijke materialen slapen is voor de ontwikkeling van een opgroeiende baby en peuter van groot belang. Als je dan weer fit en vol levenslust wakker wordt, wil je graag aangekleed worden en de wereld ontdekken op de leuke prints Pia of Happy-child. En als dan de “pap op is” weer lekker veilig slapen, met de natuurlijke materialen van Mudis®, die voor jou en de wereld geen belasting vormen.

Natuurlijk zijn alle Mudis® kussens, kleden en knuffels handgemaakt met natuurlijke vullingen. Dat zorgt niet alleen voor een optimale nachtrust, maar draagt ook bij aan een ontspannen zwangerschap en een goede start in het leven van jullie kindje.

banner moeder en kind met starterspaket, puurslapen.nl

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x