Mudis Mudis® kinderkussen met een milletdopjes kussenvulling. Afmetingen 30x45 en 40x60.

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Mudis
€ 27,95 Incl. btw

Prijs v.a.

Milletdopjes hoofdkussen
Exclusief bij Mudis®: Inlet met kussenvulling

Gratis bezorging v.a. € 75,- NL+BE

Op voorraad

Voor gerelateerde producten: Zie onderaan deze pagina.

Mudis® kinderkussen met een Bio milletdopjes kussenvulling.

Zacht en ondersteunend gezondheidskussen van Mudis® voorzien van een extra katoenen inlet (net) dat gevuld is met biologische milletdopjes. De milletdopjes (gierst, gierstkaf, pluimgierst) zijn een geruisloze weldaad voor de gevoelige slaper. Ze zijn aangenaam zacht (zelfs knuffelend zacht) en luchtig en passen zich moeiteloos, in elke slaaphouding, weer aan de contouren van het van het kinderhoofdje en de nekholte aan. Door eenvoudig met het hoofd heen en weer te bewegen (na van slaaphouding veranderd te zijn) vormt het milletkussen zich weer.
Het toepassen van een buitenhoes en inlet heeft als voordeel dat, na verwijdering van de inlet, de kussenhoes zonder kussenvulling uitgeklopt en gewassen kan worden. Bovendien vormt het hoofdkussen zich door de twee lagen stof nog makkelijker naar het lichaam.

Milletdopjes als kussenvulling

Milletdopjes (gierst, pluimgierstdopjes) in hoofdkussens hebben een lange traditie. De lichte hulzen passen zich optimaal aan en ondersteunen de natuurlijke S-vorm van de wervelkolom. Ze bevatten vele mineralen waaronder magnesium, ijzer en kiezelzuur. Een milletkussen is daardoor tevens weldadig bij reuma, migraine, spanningen, slaapstoornissen en vermoeidheid. Het voorkomt doorliggen (Decubitus) en spataders verdwijnen weliswaar niet, maar er vormen zich minder makkelijk nieuwe.
Ieder kind transpireert in zijn slaap. Milletdopjes hebben sterk ventilerende eigenschappen, reguleren de temperatuur en absorberen bij uitstek vocht. Door de luchtige dopjes wordt het opgenomen vocht snel weer aan de omliggende ruimte afgegeven.

Een Mudis® natuurkussen bevorderd een betere slaaphouding en een aangenaam slaapklimaat waardoor er minder kans is op vermoeidheidsverschijnselen, concentratie problemen, duizeligheid en lusteloosheid.

Voor meer informatie zie: Kies het juiste hoofdkussen

Mudis® staat voor kwaliteit:Daarom garandeert Mudis® altijd bij geconstateerde materiaal of productiefouten een vervangend product.

Specificaties:

• Ecologisch kinderkussen met een extra inlet, afm. 30x45 en 40x60.
• Kussenhoes: 100% katoen (aangenaam glad) k.b.A., 200 g/m² (v.v. een ritssluiting, ongebleekt en ongeverfd).
• Hoofdkussenvulling: biologisch katoenen inlet gevuld met geschoonde Bio milletdopjes k.b.A..
• Kenmerken van de kussenvulling: los-ondersteunend-ventilerend-orthopedisch-masserend.
• Geschikt voor alle slaapposities.
• Ambachtelijk en Fairtrade gemaakt door het atelier van Mudis®.

Anti-allergie.
Mudis® producten zijn allergievriendelijk omdat alle gebruikte materialen vrij zijn van chemicaliën (G.O.T.S. gecertificeerd) en afkomstig van 100% biologische oorsprong. Alle natuur kussenvullingen zijn stofvrij gemaakt, geschoond en met hitte (behalve scheerwol, i.v.m. de lanoline) behandeld.

Duurzaam en gecertificeerd.
De groene ristsluiting van de Mudis® kussenhoes staat voor; Vrij van schadelijke stoffen en kinderarbeid, Fairtrade, ambachtelijk geproduceerd en volledig recyclebaar.

Alle Mudis® natuur producten zijn gemaakt van 100% biologisch katoen k.b.A. en G.O.T.S. gecertificeerd en de kussenvullingen zijn afkomstig van biologische oorsprong (k.b.A. en/of k.b.T., tenzij anders vermeld).

Voor meer informatie zie: Keurmerken & certificeringen

Kussen aanpassen en onderhouden:
• Kussenvulling aanpassen: De hoes en inlet sluiten met een rits, zodat er makkelijk kussenvulling verwijderd of er weer in gestopt kan worden. Zo kun je de hoogte en de hardheid van het kussen precies naar wens aanpassen.
• Kussen luchten: Een milletdopjes vulling is eenvoudig luchtend weer fris te maken. Zo behoud het Mudis® milletdopjes kussen zijn unieke eigenschappen en heeft u er jarenlang plezier van.
• Kussenhoes en sloop wassen: Na verwijdering van de inlet, met de kussenvulling, uit de buitenhoes kan deze (en de sloop) op 60°C gewassen worden. Hoes en sloop mogen niet in de droger.
• Kussenvulling vervangen: Indien nodig kan er een kant-en-klare inlet met een verse kussenvulling via onze website besteld worden.

Voor meer informatie en tips zie: FAQ & Lexicon

Kortom:

Een Mudis® kinderkussen is fijn om op te slapen, goed voor de gezondheid, gebruiksvriendelijk, ecologisch en daarom niet schadelijk voor mens en milieu.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x