Menu
Your Cart

Returns policy

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Producten die persoonlijk zijn van aard en op bestelling worden gemaakt kunnen niet geretourneerd worden. Zie ook onze Algemene voorwaarden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u gebruik maken van het retourformulier op de website of hier en pdf downloaden. Na het invullen van het formulier nemen wij uw aanvraag in behandeling en ontvangt u een bericht met vervolginstructies. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.
Onvoldoende gefrankeerde of onaangemelde retourzendingen wordt niet vergoed. Een geretourneerd product dat niet aan de voorwaarden voldoet zal niet voor het volledige bedrag worden gecrediteerd. Als dit het geval is zullen we contact met u opnemen.
Het te crediteren bedrag wordt bepaald aan de hand van het betaalde bedrag op de originele factuur. Er zal alleen worden teruggestort op de originele rekening, welke ook werd gebruikt om de bestelling te betalen.

Wij ruilen geen producten, u kunt een product retour sturen en een nieuwe bestelling plaatsen.

 

Gedeeltelijke retourzending


Indien een bestelling gedeeltelijk wordt teruggestuurd kunnen actievoorwaarden (kortingsbonnen, geen verzendkosten, actiecodes enz) die gekoppeld zijn aan een minimale besteding aanleiding zijn voor een afwijkende terugbetaling.
Door het retourneren van artikelen kan het bedrag van de oorspronkelijke order beneden de verzendvrije drempel komen. Indien dit het geval is, worden er alsnog verzendkosten betreffende de originele order in rekening gebracht en verrekend met het retour gestuurde artikel(en).

 

Uitzonderingen retour recht

- hygienische artikelen (b.v. hoofdkussen, ondergoed, zwemluiers, baby-/flesspenen), mits deze uit de verpakking genomen waren (de verzegeling mag niet verbroken zijn)
- op maat gemaakte artikelen
- puzzle & bouwpakketten: als de (binnen-)verpakking open is geweest, kan het niet meer retournerd worden i.v.m. de kleine losse onderdeeltjes